itterbeek

TRANSPORT

Onze fundamenten

Itterbeek staat voor kwaliteit. Dat willen we ook uitstralen in alles wat we doen; in het aanbod, de service, het menselijk talent én in onze duurzame aanpak.

Het puntje op de i

Itterbeek maakt geen compromissen. Of het nu gaat over producten, processen of mensen, kwaliteit staat voorop doorheen alles wat Itterbeek doet. We noemen het bij Itterbeek met trots meesterschap. Het gaat over het nastreven van topkwaliteit en het simpelweg altijd beter willen doen. Dat ondernemerschap, die dynamiek van continue verbetering en innovatie zit ingebakken in elke medewerker. Het is tegelijk de drijfveer én de grote kracht van Itterbeek. Het stelt ons in staat om onze ambities ook écht waar te maken. Enfin, wij zetten graag het puntje op de i.

A-uthentiek

“Doe maar gewoon”, maar we doen het ook gewoon, … zonder zever. Of zeg maar no-nonsense. We zijn één voor één persoonlijkheden waar je op kan bouwen; loyaal, betrouwbaar én puur. “What you see is what you get”. Het maakt ook dat er in alle openheid en met respect naar je geluisterd wordt. Met inspraak gaat bij Itterbeek echter ook verantwoordelijkheid gepaard. Neem je die op, dan mag je er ook vol voor gaan, zonder naast je (werk)schoenen te lopen. We zijn daardoor een team van hechte collega’s, vrienden, soms zelfs kameraden. Het zijn die fundamentele familiale waarden waardoor je hier jezelf kan zijn en je écht in je kracht komt.

Iedereen Itterbeek

Iedereen Itterbeek, samen achter hetzelfde doel; klantentevredenheid. Vechten voor je klant zo zeggen we het ook wel eens wat stoerder. Maar dat is het ook. Die energie voel je doorheen alle geledingen van ons bedrijf. We zijn verbonden door onze daadkracht.

Itterbeek nv

Heideveld 60 Gate 6, 1654 Huizingen (Beersel) | T: +32 02 582 04 69 | E: info@itterbeek.eu
2022 © Itterbeek nv - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram