itterbeek

TRANSPORT

Een familiebedrijf over de generaties heen

De eerste generatie “Itterbeek” is ooit begonnen met paard en kar. Na de 2de wereldoorlog kocht grootvader Itterbeek oude Amerikaanse legertrucks op. Hij lapte ze op, beletterde ze met zijn naam en hij was vertrokken. Het begin van een familiebedrijf over de generaties heen.
In 1970 richt Roger Itterbeek (de tweede generatie) het huidige Transport Itterbeek op. Zijn zonen Jos en Freddy groeiden op tussen op en onder de camions. In die tijd deden ze alles zelf; werk zoeken, rijden, administratie, de mechaniek, … Ze legden er de basis van het verdere succesverhaal.
Het bedrijf groeide constant. Jos en zijn vrouw Mimi samen met Freddy en zijn moeder Rosine, gaven het bedrijf structuur en organisatie en bouwden het verder uit. In 1995 werd gestart met zand, grind- en steenhandel Lommat. Ook J-F Trans (Jos en Freddy transport) zag het levenslicht. Itterbeek is vandaag overgenomen door Amacro, maar vaart nog steeds zijn eigen koers onder supervisie van de familie Itterbeek. Amacro en Itterbeek delen dan ook naast gemeenschappelijke familiewaarden, het streven naar topservice en kwaliteit.

Itterbeek nv

Heideveld 60 Gate 6, 1654 Huizingen (Beersel) | T: +32 02 582 04 69 | E: info@itterbeek.eu
2022 © Itterbeek nv - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram